BİYOGRAFİ

Resim

 1980 yılında Ankara’da doğdum. AÜ Halkla İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra birçok farklı sektörde çalıştım ve kişisel gelişim ve iletişim seminerlerine katıldım. 2005 yılında TMC Film Yapım’da sponsorluk sorumlusu olarak başladığım meslek hayatıma Cast Direktörü olarak devam ettim. ‘’Türkan Derya, Mehmet Ada Öztekin, Kudret Sabancı, Cevdet Mercan,Uğur Yücel, Mustafa Şevki Doğan, Emre Kavuk,Murat Onbul,Çağatay Tosun, Aydın Bulut,Ömer Faruk Sorak’’gibi bir çok değerli yönetmenle çalıştım. 

 
    Çalıştığım projelerde tüm auditionları kendim çekmeyi tercih ettiğim için bu süreçte fark ettim ki audition,üzerine eğilmesi gerekilen bir konu. Biriktirdiğim bilgi ve tecrübelerle bir program oluşturdum ve HB321 atölyesi ile audition eğitimleri vermeye başladım.Pandemi sebebi ile Audition derslerine online olarak devam etmemin yanısıra yüz yüze eğitimlere de devam ediyorum. Bu eğitimler sırasında öğrencilerimden çok şey öğrendiğim gibi, katıldıkları auditionlar da kazandıkları başarılar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Umarım bir gün yollarımız kesişir.

 

Gözde ikinci was born in Ankara.After she graduate Anatolian University Public Relations  she participated personel development educations.
She started her career at 2005 with TMC Company and work with many precious director's like Türkan Derya, Mehmet Ada Öztekin, Kudret Sabancı, Cevdet Mercan,Uğur Yücel, Mustafa Şevki Doğan, Emre Kavuk, Murat Onbul, Çağatay Tosun, Aydın Bulut, Ömer Faruk Sorak’’

After 15 years  she has experienced in auditions and observe that how actor's get difficulties then she built up an education system under the name of HB321 which always actor's hear 'let's start if are ready!'  During Pandemic she works with actors online. 

Gözde İkinci says ' i always learn from actor's when in lessons we grow up together.It makes me very happy when  they give successful auditions.'


She works freelance  on new film projects,tv series and education.

X